KONTAKT

 

Kontakt oss direkte eller ta kontakt på epost for små og store oppdrag: hello@nexth.eu

Eier og daglig leder

Knut Berg

Knut har den klassiske karrierestigen inne hotell; begynte i oppvasken og jobbet seg opp til direktør. Knut kan vise til erfaring og drift av førsteklasses hoteller og organisasjoner fra 15 til 1000+ ansatte. I sin ungdom fikk han med seg to bachelorgrader innen hotell og reiseliv.

Knut har erfaring fra blant annet Radisson og Nordic Choice Hotels (NCH). I NCH hadde han ulike stillinger, blant annet direktør ved Clarion Hotel Stavanger og Clarion Hotel The Hub (tidl. Clarion Hotel Royal Christiania), samt Senior Vice President Comfort Hotels. Han har også arbeidet for Belvar i Amsterdam og jobbet da mot First og internasjonale brands som Hyatt og Marriott.

Knut har nå jobbet som konsulent i flere år med både store og små aktører. Alt fra mindre frittstående hoteller til kjeder, restauranter og cruiserederier.

Knut har stor og ekte lidenskap for hotell og hospitality, solid forståelse av drift, lønnsomhet og strategi.

Kjernekompetanse; Drift av hoteller, hotellutvikling, forbedringsarbeid, resultatforbedring, serviceledelse.

Partner

Lavrans Gjønnes

Lavrans har lang erfaring og solid kunnskap om oppstart og drift av restauranter. Gjennom sitt arbeid har han vist til solide resultater innen F&B. Etter hotellutdannelsen hentet han erfaringer i små og store bedrifter, blant annet Dr. Holms Hotel, Herlige Stavanger Restauranter / N.B. Sørensen, Hall Toll, Tango, Clarion Hotels og Gastronomisk Institutt.

Lavrans trives best i travle omgivelser som krever oppmerksomhet for detaljer og oppfølging. Han setter sin ære i å gi gode opplevelser til gjester. Selv om Lavrans er en “foodie”, liker han å utfordre etablerte standarder og tenke nytt.

Han har initiert, utviklet og videreført flere konsepter. Lavrans er kjent for kreativ tenkning, forretningsforståelse og visjoner som gir god drift, bedre gjesteopplevelser og bedre lønnsomhet.

Ikke nok med det. Lavrans har også gitt ut flere kokebøker, blant annet «Den beste sjømaten...». Kokeboken ble årets kokebok i 2012. Lavrans er lidenskapelig opptatt av mat og vin, og ikke minst gjestens opplevelse av akkurat dette.

Kjernekompetanse; Restaurantdrift, konsept, F&B

Partner

Marius Kragstad

Marius er vår forretningsutvikler. Han har lang erfaring innen ulike bransjer, og er sterk strategisk. De siste 3 årene har Marius jobbet med forretningsutvikling av hoteller i Europa, med hovedfokus på Polen og Spania. Han er godt kjent med og jobber tett med de store internasjonale brandene, og har utviklet flere hotellprosjekter i samarbeid med Marriott, IHG og Hyatt.

Marius er ekspert på kontraktsforhandlinger, og har et stort internasjonalt nettverk.

Trenger du råd i en tidlig fase med kommersiell og økonomisk analyse, er dette mannen å engasjere.

Kjernekompetanse; Forretningsutvikling, hotel development, kontrakter og forhandlinger

Partner / Business Controller

Stein Erik Risvik

Stein Erik er har god og bred erfaring innen regnskap, controlling og finans. Han har blant annet jobbet som controller i ulike sektorer, blant annet hos Conoco Phillips og på kjedenivå i Rema 1000 og Nordic Choice Hotels. I tillegg har han bistått ulike start-ups fra ide til realisering.

Solid erfaring innen Hospitality både på hotell og kjedenivå, inkludert rapportering, kontroll, budsjettering, prognoser, avstemming og øvrig kvalitetssikrende arbeid.

I sitt arbeid jobber Stein Erik alltid for å oppnå bedriftens mål om vekst og lønnsomhet.

Kjernekompetanse; Controlling, finans og regnskap.

Partner Digital Strategy

Rudi Clausen

Rudi har sin ekspertise i grenselandet mellom digitale løsninger og hospitality. Han har jobbet med ulike prosjekter i krysningen mellom service og tjenester. Rudis kompetanse innen distribusjon, digital kommunikasjon, markedsføring og transaksjonssystemer for hoteller og restauranter gjør det mulig å dele unike opplevelser. Det hjelper ikke hvor godt produkt du har om du ikke når ut til kundene. Rudi har mange spennende forslag og løsninger for fremoverlente oppdragsgivere.

Kjernekompetanse; Digitale løsninger, kommunikasjon, gjestereisen, konsept og opplevelser.